Beschrijving
Ontdek het heerlijke klassieke Italiaanse “beschuit”, onmisbaar bij het ontbijt, lunch, brunch of als snack tussendoor. Deze heerlijke geroosterde Brioche-plakken worden nog steeds bereid volgens het originele recept uit 1858 van Antonio Mattei, gemaakt met zachte tarwebloem, boter, scharreleieren, suiker, verse gist en zeezout, maar vooral zonder conserveringsmiddelen en zonder glucosestroop.
Het geheim van hun aangename geur ligt in het dubbele en langzame rijzen van het Briochebrood. Na het bakken wordt het nog zachte brood gesneden en 24 uur laten rusten; de plakken worden vervolgens geroosterd om de gouden kleur en de typische kruimelige en lichte consistentie te verkrijgen.
De plakken geroosterd Briochebrood worden dik gesneden om ze een grotere consistentie te geven: deze plakken “breken niet” wanneer boter en jam of pindakaascrème, pistachepasta of een van onze andere heerlijke spreads erop worden gesmeerd. Het briochebrood is ook heerlijk in combinatie met hartige combinaties zoals met mascarpone of of bepaalde kazen. Het geroosterde panbrioche is geschikt voor zowel zoete als hartige combinaties. Wij zijn een enorme fan van de combinatie van brioche brood en jam!