Beschrijving
De Brutti e Buoni met Kaneel worden geproduceerd door Pasticceria Veniani in Gavirate volgens het oude recept dat in 1878 werd gecreëerd door Costantino Veniani.
Het zijn verfijnde zoete delicatesse van zeer fijn gebak gemaakt door één van de beste ambachtelijke banketbakkerijen van Noord-Italië. Deze heerlijke Italiaanse lekkernij is met de hand gemaakt, ingewikkeld en verpakt. De geur van geroosterde amandelen en hazelnoten en de delicate smaak van vanille maken Brutti e Buoni tot een uitstekend dessert waar je bij elke gelegenheid van kunt genieten. Bijvoorbeeld vergezeld van mousserende wijnen, wijnen, crèmes, een goede koffie of een dampende kop warme chocolade melk.
Over Pasticceria Veniani
Pasticceria Veniani werd in 1875 opgericht in opdracht van Costantino Veniani, een banketbakker van de middelbare school van Lombardije. De plaats verwierf onmiddellijk grote bekendheid, zo erg zelfs dat het beroemde klanten als Giosuè Carducci, Giuseppe Verdi en koningin Elena van Savoye kende. Tegenwoordig, ruim 140 jaar na de oprichting, wordt het bedrijf geleid door de vijfde generatie van de familie, die de recepten van Costantino nog steeds op een absoluut ambachtelijke manier bereidt, waarbij de beste Italiaanse grondstoffen worden geselecteerd.